Polisi Privasi

Dasar Privasi untuk Sembang MILF Horny

Di hornymilfchat.com, boleh diakses daripada https://www.hornymilfchat.com, salah satu keutamaan utama kami ialah privasi pelawat kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpul dan direkodkan oleh hornymilfchat.com dan cara kami menggunakannya.

Sekiranya anda mempunyai soalan tambahan atau memerlukan lebih banyak maklumat mengenai Dasar Privasi kami, jangan ragu untuk menghubungi kami.

Dasar Privasi ini hanya terpakai untuk aktiviti dalam talian kami dan sah untuk pelawat ke tapak web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan/atau kumpulkan dalam hornymilfchat.com. Dasar ini tidak terpakai kepada sebarang maklumat yang dikumpul di luar talian atau melalui saluran selain tapak web ini.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan termanya.

Maklumat yang kami kumpulkan

Maklumat peribadi yang anda minta untuk memberi, dan alasan mengapa anda diminta memberikannya, akan dijelaskan kepada anda pada ketika kami meminta anda untuk memberikan maklumat peribadi anda.

Sekiranya anda menghubungi kami secara langsung, kami mungkin menerima maklumat tambahan mengenai anda seperti nama, alamat e-mel, nombor telefon, kandungan mesej dan / atau lampiran yang anda boleh hantar kepada kami, dan apa-apa maklumat lain yang anda boleh berikan.

Apabila anda mendaftar untuk Akaun, kami boleh meminta maklumat hubungan anda, termasuk item seperti nama, nama syarikat, alamat, alamat e-mel, dan nombor telefon.

Bagaimana kami menggunakan maklumat anda

Kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan dalam pelbagai cara, termasuk kepada:

  • Menyediakan, mengendalikan, dan menyelenggara laman web kami
  • Perbaiki, peribadikan, dan kembangkan laman web kami
  • Fahami dan analisa bagaimana anda menggunakan laman web kami
  • Membangunkan produk, perkhidmatan, ciri, dan fungsi baru
  • Berkomunikasi dengan anda, baik secara langsung atau melalui salah satu rakan kongsi kami, termasuk untuk perkhidmatan pelanggan, untuk memberi anda kemas kini dan maklumat lain yang berkaitan dengan laman web, dan untuk tujuan pemasaran dan promosi
  • Hantar e-mel kepada anda
  • Cari dan elakkan penipuan

Fail Log

hornymilfchat.com mengikut prosedur standard menggunakan fail log. Fail ini merekodkan pelawat apabila mereka melawat tapak web. Semua syarikat pengehosan melakukan ini dan sebahagian daripada analisis perkhidmatan pengehosan. Maklumat yang dikumpul oleh fail log termasuk alamat protokol Internet (IP), jenis penyemak imbas, Pembekal Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh dan masa, halaman rujukan/keluar, dan mungkin bilangan klik. Ini tidak dikaitkan dengan sebarang maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi. Tujuan maklumat adalah untuk menganalisis arah aliran, mentadbir tapak, menjejaki pergerakan pengguna di tapak web, dan mengumpul maklumat demografi.

Cookies dan Web Beacons

Seperti laman web lain, hornymilfchat.com menggunakan 'cookies'. Kuki ini digunakan untuk menyimpan maklumat termasuk keutamaan pelawat, dan halaman di tapak web yang diakses atau dilawati oleh pelawat. Maklumat ini digunakan untuk mengoptimumkan pengalaman pengguna dengan menyesuaikan kandungan halaman web kami berdasarkan jenis pelayar pelawat dan/atau maklumat lain.

Rakan Kongsi Pengiklanan kami

Sesetengah pengiklan di laman web kami mungkin menggunakan kuki dan suar web. Rakan pengiklanan kami disenaraikan di bawah. Setiap rakan pengiklanan kami mempunyai Dasar Privasi mereka sendiri untuk dasar mereka mengenai data pengguna. Untuk akses yang lebih mudah, kami hyperlink kepada Dasar Privasi mereka di bawah.

Dasar Privasi Mitra Pengiklanan

Anda boleh merujuk senarai ini untuk mencari Dasar Privasi bagi setiap rakan kongsi pengiklanan hornymilfchat.com.

Pelayan iklan pihak ketiga atau rangkaian iklan menggunakan teknologi seperti kuki, JavaScript atau Web Beacon yang digunakan dalam iklan dan pautan masing-masing yang muncul di hornymilfchat.com, yang dihantar terus ke penyemak imbas pengguna. Mereka secara automatik menerima alamat IP anda apabila ini berlaku. Teknologi ini digunakan untuk mengukur keberkesanan kempen pengiklanan mereka dan/atau untuk memperibadikan kandungan pengiklanan yang anda lihat di tapak web yang anda lawati.

Ambil perhatian bahawa hornymilfchat.com tidak mempunyai akses atau kawalan ke atas kuki ini yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga.

Pihak Ketiga Polisi Privasi

Dasar Privasi hornymilfchat.com tidak terpakai kepada pengiklan atau tapak web lain. Oleh itu, kami menasihatkan anda untuk merujuk Dasar Privasi masing-masing bagi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ia mungkin termasuk amalan dan arahan mereka tentang cara memilih keluar daripada pilihan tertentu.

Anda boleh memilih untuk mematikan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu anda. Untuk mengetahui maklumat yang lebih terperinci mengenai pengurusan kuki dengan penyemak imbas web tertentu, ia boleh didapati di laman web penyemak imbas masing-masing.

Hak Privasi CCPA (Jangan Jual Maklumat Peribadi Saya)

Di bawah CCPA, antara hak-hak lain, pengguna California mempunyai hak untuk:

Minta agar perniagaan yang mengumpulkan data peribadi pengguna mendedahkan kategori dan kepingan data peribadi tertentu yang dikumpulkan oleh perniagaan mengenai pengguna.

Meminta perniagaan membuang apa-apa data peribadi mengenai pengguna yang dikumpulkan oleh perniagaan.

Minta agar perniagaan yang menjual data peribadi pengguna, bukan menjual data peribadi pengguna.

Sekiranya anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami ingin memastikan anda mengetahui sepenuhnya semua hak perlindungan data anda. Setiap pengguna berhak kepada yang berikut:

Hak untuk mengakses - Anda mempunyai hak untuk meminta salinan data peribadi anda. Kami mungkin mengenakan bayaran yang kecil untuk perkhidmatan ini.

Hak untuk membetulkan - Anda mempunyai hak untuk meminta kami membetulkan apa-apa maklumat yang anda percaya tidak tepat. Anda juga berhak meminta kami melengkapkan maklumat yang anda percaya tidak lengkap.

Hak untuk menghapuskan - Anda mempunyai hak untuk meminta supaya kami memadamkan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk menyekat pemprosesan - Anda berhak meminta kami mengehadkan pemprosesan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk membantah memproses - Anda mempunyai hak untuk membantah memproses data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk keupayaan data - Anda berhak meminta kami memindahkan data yang kami kumpulkan ke organisasi lain, atau terus kepada anda, di bawah syarat tertentu.

Sekiranya anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Maklumat Kanak-kanak

Satu lagi aspek keutamaan kami ialah menambah perlindungan untuk kanak-kanak semasa menggunakan internet. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga untuk memerhatikan, mengambil bahagian dalam, dan / atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka.

hornymilfchat.com tidak secara sengaja mengumpul sebarang Maklumat Pengenalan Peribadi daripada kanak-kanak di bawah umur 13 tahun. Jika anda berpendapat bahawa anak anda memberikan maklumat seperti ini di laman web kami, kami amat menggalakkan anda untuk menghubungi kami dengan segera dan kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk segera keluarkan maklumat sedemikian daripada rekod kami.


Webcam ini sebelum ini dalam talian